9 juli 2012

Måndag

Idag har vi haft besök av lilla Elin hon behövde passas lite medan hennes mor o far var iväg på annat. Och vi är glada att vi får låna henne lite ibland.

Jag var sen hem efter ett möte så när jag kom hem så möttes jag av Elin och hennes mamma o pappa. Och jag fick världens goaste och längsta kram av henne ;-)
 Frasse tyckte att Elin hade med sig en jätte bra säng som hon snällt hade ställt fram ute det var bara att lägga sig.

På promenad.

 Till lekplatsen. Alicia har en bra dag idag och det är så skönt att hon fortfarande kan få sådana dagar ibland. Mycket är tack vare att solen lyser.  Hon har haft några jobbiga dagar efter helgen som var i förra veckan då vi var på konfirmationer.






Efter en timma på lekplatsen så gick vi till farmor Margaretha o farfar Jan. Elin har ingen egen farmor o farfar kvar i livet så hon får låna varan farmor o farfar.

Det smakar alltid bra med lite fika efter leken på lekplatsen hos farmor o farfar.

När vi kom hem så fick Elin lite välling och sen så skulle hon sova i vagnen men hon somnade inte. Sen så kom hennes mamma o pappa och vi åt lite och drack kaffe. 

Sen så var vi och hämtade vår matkasse från Citygross och idag så åt vi grillad kassler  och kokt potatis med sallad. Gott var det i alla fall. Det var allt för idag over and out/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar