5 juli 2012

Soligt och varmt

Vi har det så bra här nu när det har blivit sol och lite varmare. Vi gör inte så mycket mer än att läsa böcker och barnen sitter ute och surfar på sina datorer ;-)
Inte Pontus dock för att han har ingen bärbar dator. Han leker mer sin kompis Ludvig och dem spelar lite badminton. Sen är dem inne också och spelar.....
Han har vissa tider som han måste vara ute och det tycker han inte är så kul. Ibland så har han inget att göra säger han och allt som jag föreslår är kasst. Så nu ska jag inte föreslå mer saker utan att han får komma på vad han ska göra själv. Igår så var Alicia borta nästan hela dagen hos en kompis som bor en liten bit i från oss. Det är tur att hon har sin minicross så att jag slipper köra runt henne varje dag.

 Just i dag så mår inte Alicia så bra och det beror nog på att hon var med sin kompis. Då rör hon sig mer och då mår hon dåligt.

Vi har planerat vår semester och vi ska åka bort i några veckor men vart vill jag inte säga ännu för vi har inte klart riktigt än med alla tillstånd om att få åka. Martin har sen semester i år med. Det var många som ville ha tidig semester på jobbet så det fick bli sen semester. Men det gör inte så mycket det brukar ju vara ganska bra väder i Augusti och Juni har ju inte varit något vidare.

 
 Over and out Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar