19 mars 2012

Vad har hänt?

Jag vad har hänt den sista tiden? Det har varit mycket sjukt här på sista tiden. Pontus har mått dåligt varit väldigt trött trotts att han lägger sig tidigt och han har även blött mycket näsblod. Så han har varit hemma en del. Jag har fått åka till skolan och hämta lite läxor så att han inte kommer för långt efter i skolan.

Alicia har varit väldigt dålig och mycket trött hon med. Man för vara glad om hon kan vara i skolan 1,5timmar i veckan. Den sista tiden har det inte blivit någonting och knappt någon hemundervisning heller. Hon har fått beviljat 1timma 2gånger i veckan. Hur man ska kunna komma igenom högstadiet på så lite tid är för oss en gåta. Men dem säger att hon klarar målen så vi får väl tro på det då. Eller ska man vara skeptisk? Hon försöker att göra en del hemifrån men det gör trögt. Men hon e smart den tjejen så det är väl därför som det går.

Här är en liten bild på Frasse han har hoppat upp på köksön där jag står och putsar en stek. Han har upptäckt att det finns lite bitar som man kan äta.
Allt för nu.//Hanna



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar