19 mars 2012

Vi är på semester!

Vi har åkt till fjällen närmare bestämt Kläppen. Vi det är då Jag, Martin,Alicia och Pontus. Isabelle är inte med oss i år för att hon läser ju Naturvetenskap och det är så mycket hela dagarna så det går inte att ta igen det. Hon pluggar från det att hon kommer hem tills hon lägger sig. Så hon är faktiskt hemma själv i år, tänk att hon har blivit så stor nu att hon kan vara hemma själv en hel vecka.

Vi åkte i Lördags på förmiddagen och vi var uppe lite efter 16:00. Vi märker att barnens kroppar inte riktigt tycker om att åka bil i så många timmar. Men med lite rast så gick det bra.
Vi har haft sol både i Söndags och idag Måndag helt underbart är det. Skönt att komma hem i från lite se lite andra väggar och få åka lite skidor.



 Det är inte många åk som dem klarar men varje åk som dem åker är ju en seger mot sjukdomen. Man får vara glad för det lilla och ta ett åk i taget. Härligt är det i alla fall. Vi tog en paus i toppstugan där vi vilade lite och åt lite fika. Kladdkaka med kaffe mums :). Pontus åt faktiskt också kladdkaka, och det är nog rekord för han är så himla kräsen och petig med vad han äter. Han vill vara säker på att han kommer att tycka om det som jag vill att han ska smaka på

.  Efter fikat så åkte vi ner och Alicia åkte till stugan för att vila sig medan vi andra åkte upp en gång till. Den åkningen ner så ramlade Pontus 6 gånger för att benen inte orkade men Pontus ville mer än vad hans kropp ville.
Nu sitter vi här i stugan och vilar oss lite innan det är dags att laga mat. Ikväll så är det kvälls åkning i backen med snowracer  o pulka och det vill Pontus och Alicia pröva på. Vi får se hur det går. Det var allt för nu Kram Hanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar