29 juni 2012

Möten

Jag tycker inte att jag gör annat än att springa på möten. Pontus och jag har varit på Hjälpmedelscentralen och provat ut en ny arbetsstol till skolan för han har vuxit ur den andra som han har. Han byter klassrum nu till hösten och där har dem bänkar i stället för bord. Pontus har ett eget höj och sänkbart bord istället för bänk. Hans gamla stol gick inte att höja så mycket som behövdes heller. Efteråt så fick Pontus en liten belöning för att han hade sköt sig. Han fick en hamburgare o pommes med dricka från Mcdonalds. Ingen var gladare än han för det var så länge sen som han fick det.

Sen så har vi haft ett par riktigt sköna dagar med sol och värme. Vi åkte ut till Marstrand för att vattna blommor och ta in pappas post. Pappa är just nu med sin Kerstin uppe i Kittlefjäll på semester. 






Här är Eive Svanberg komendant på Carlstensfästning.
ProduktbildVi passade på att ösa båten också och det var väldigt mycket vatten i den.

Nästa vecka så börjar seglingarna ute på Marstrand där kan man få se riktigt bra segling på nära håll. Bara vädret blir bra så att det är någon ide att åka dit och titta. Det är ju inget kul att sitta i regn o blåst direkt.

Det var allt för nu over and out//Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar