27 jan. 2012

En jobbig vecka har vi haft

Ja, vi har haft en del jobbiga möten den här veckan, Alicia och vi har känt att vi kunde haft en bättre upplevelse av att ha varit på bräcke. Vi har fått ta del av dem rapporter som har skickats till vår Habilitering och det står en del helt felaktiga påståenden och det är fakta fel och så vidare. Och av dess ska man då dra vissa slutsatser   som ska leda till olika beslut om vård och omsorg. Det är helt otroligt att vårdpersonal kan skriva vad som helst och tycka vad som helst, och då är det helt och hållet sant bara för att det har en ssk, eller en psykolog,  sagt .....
Fy säger jag bara tänk om ni som jobbar inom vården hade en aning om vilken betydelse det har det ni skriver och säger. Då borde man ha bättre fakta koll än vad man har, kolla att har jag fattat det rätt?! Menade patienten detta?
Nu har vi gått igenom rapporterna med en av mina bästa vänner och när hon läser det som är skrivet, så är det inte samma person och familj som dem pratar om. Vi står alla frågande till detta. Och i morgon så ska vi vara med på ett möte och det ska bli intressant att få höra lite om vad som ska ske nu. Senare samma dag så ska vi på ett annat möte, så det blir fullt upp imorgon.
I Torsdags så har vi hjälpt våra kompisar Linda o Hans med att packa ner köket och ta ut deras nedre skåp och riva ut parketten. För på Fredagen så kom nämligen en kille som skulle flyt-spackla köksgolvet och lägga klinker. Nisse var under tiden hos farmor o farfar. Med oss hem hade vi Linda o Hans katter Buster o Tessan. Det var bara för att inte riskera att dem skulle vara ivägen. Tessan är en Ossi katt den ser mer ut som en gepard när den är vuxen och dem är större än vanliga bondkatter. Dem är väldigt intelegenta och lär sig snabbt, Tessan lärde sig på 2dagar hur man öppnar dörrar både dem som öppnas utåt och inåt. Och när vi rev i köket så var dem instängda i Elisabeths rum men dem tog sig ut hela tiden. Vi vuxna blev irriterade över att dem inte låste dörren, men det hade dem gjort fick vi reda på sen i dörren så finns det ett toa-lås men Tessan hade sett hur dem låste så hon låste själv upp dörren igen genom att trampa på vredet så att det låstes upp. Så dem fick barikadera dörren och hänga en t-shirt över handtaget så att hon inte kunde öppna dörren. Smart katt!
Tessan!

På Lördagen så var jag med och tittade på när Lindas flicka simmade, hon simtränar på Lördagar och hon har väntat länge på att jag ska komma och titta. Hon är jätte duktig på att simma hon är 9år och har bara simmat denna terminen men hon simmar 1000m på 30min. Jätte duktigt Jessica!



Några längder på rygg också.
Efter simningen så åkte vi för att klippa oss jag, Jessica, Linus och Linda. Stackars Hans han har åkt som en jojo fram och tillbaka med oss. Först så hämtade han mig och vi åkte till Valhallabadet till Jessicas simning och släpte av oss där. Han åkte hem och kom sen och hämtade oss för att köra till frisören och han åkte hem igen. För att sen komma och hämta barnen och hem igen. Under tiden som jag och Linda klippte oss så hade han hämtat Martin för att åka till Byggmax och handla gips skivor till deras kök och sen så åkte han hem till oss för att lämna Martin. För att sen åka och hämta mig o Linda hos frisören igen för att sen lämna mig  och åka hem igen. Sen så åkte dem alla hem till oss för att äta mat för dem har ju inget kök så vi bjö dem på middag. Så sammanlagt så har han kört 30 mil i Lördags.
Snygga blev vi i allafall.

Linda snygg som bara den!

Jessica i ny frisyr

Och Linus som bara ville ha det kort och bara bli klippt med sax och ingen maskin. Frisörskan ville ta i lite vax och tuffa till det lite men det ville han inte att hon skulle göra.
Idag söndag så har vi fikat med Lotta och hon hade med sig sin brors flicka Gabriella som fyller 5år till sommaren. Hon älskar att komma hit och leka med Alicia. Hon bar här i går också och lekte med Alicia och Elisabeth som är här i helgen. Inatt så vaknade hon kl 03 och undrade när hon skulle få gå till Alicia och leka. Gulliga unge!
Farmor o farfar kom förbi  och hälsade på dem skulle ut och promenera så dem tog vägen om oss. Vi satt och tittade på reprisen av såld på hus och dem hade varit på Malta och kollat in bostäder. Det var roligt att se, dem var och tittade på ett område som heter Sliema och där bor ju Martins bror med familj just nu. Så det var kul att se hur det ser ut där dem bor.
Efter att dem hade gått så kopplade vi lite lampor och vi lagade lite middag. Sen så är det lite Tv  och sen sängen.
God natt alla och sov gott. Kram Hanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar