28 jan. 2012

Igår

Igår så var vi jag,Pontus och Alicia hos lilla Elin och hälsade på. Mamma Sara och Pappa Peter var också hemma. Hon är för rolig nu lilla E hon pratar så mycket nu och man förstår allt hon säger, fast ibland så har hon helt egna ord för saker och ting. Jag heter tex, Hannan och Alicia heter Cea och Pontus heter Ponti. Så gulligt .
Pappa Peter skulle jobba natt så han åkte på eftermiddagen och lilla E skulle sova middag men den blev ganska sen eftersom vi var där. Men hon är inte gnällig o pipig när hon är trött. I julklapp så fick hon dockor och dem kastar hon i golvet och säger -oj oj dockan lamla. Sen så lagade hon lite soppasås till oss och vi fick varsin liten dock kaffekopp att dricka.  Så söt och charmig är hon.
Isabelle var hos sin kompis C och hon ville bli hämtad där  16:30 och hon var bra trött. Hon sov ju över där och dem hade snattrat hela natten och somnade inte förrän 05 och dem vaknade vid 13 tiden. Jaja det är ju bra att det finns lov där man kan göra det.  Vi åt middag och kollade på Tv och vi försöker lägga Pontus tidigt nu för att han mår inte så bra nu när han har fått vara upppe lite senare. Han var ju uppe sent på Nyårsafton men dem andra dagarna har han lagt sig runt 21 men det fungerar inte. Han blir så odräglig när han är trött, han ska bråka om allt då.
Ja det var vår gårdag.//Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar