27 jan. 2012

För tre helger sedan


Ja för 3 helger sedan så var vi bjudna till Liseberg av Länsförsäkringar. Dem hade bjudit in sina VIP-kunder till detta och dem hade abonnerat hela Liseberg. Vi hade gratis inträde och man åkte allt gratis och det kan jag lova att det var poppis. Det var en massa olika uppträdanden också, Molly sanden var där  bla. Det var en tipps promenad som man kunde gå och högsta vinst var 50000kr!!!! Det skulle inte sitta fel.
Det var uppvisning med agillity och polisen var där, sjöräddningen hade uppvisning om hur man räddar nödställda till sjöss.

Det var en massa duktiga hundar som visade upp sig.






Mulet och varmt men inget regn perfekt väder för att vara på Liseberg.


Vi träffade Lulu Carter hon hade haft lite info om hur man får till det med inredningen hemma. Och hon satt i en soffa för att men skulle kunna fråga henne om råd. Det visste ju inte jag men Alicia som körde sin rullstol först och hon såg att Lulu satt där var på hon då ropar Hej Lulu min mamma gillar dig och ditt program hon tycker att du e bäst! Va?! Va händer tänker jag.  Och Lulu var jätte trevlig och hon reste sig och kom fram för att hälsa på Alicia som satt i sin rulle. Vi pratade en stund och då frågar hon om vi behövde hjälp med något där hemma? Ja jo vi har byggt ut och renoverat hela vårt hus men nu så har vi ju kvar vårat sov rum som vi inte riktigt har orkat ta tag i. Och vi har inte riktigt vetat hur vi vill ha det där. Men vi har pratat om att sätta liggande träpanel och lasera den i någon mörkare färg. Vi fick faktiskt till en planering om hur vårt sovrum ska bli. Tack för det Lulu!



En fin Begonia om "lilla"E hade sett den så hade hon luktat på den. Lilla E är min lillasysters lilla flicka.
Vi var på Liseberg med barnens farmor o farfar som också var inbjudna  och efter att vi har åkt en del och sett på ett föredrag om ekonomi och om hur en hälsosam ekonomi bör vara. Det var Länsförsäkringar-banks chefs fond rådgivare och han som har rakat huvud i Lyxfällan på tv3 som var där (Jag kommer inte ihåg vad han heter) och höll i det. Det var sånt som vi redan visste  men lite nytt var det väl.


Det var Karin Dasilfva som var konfrancier .


Efter det så var vi hungriga och vi bestämde oss för att det var dags för lite mat. Vi hade tänkt att äta på Jensens Böfhus men det var så lång kö så vi gick till Pizzahut istället. Bella hade sin matte kurs på eftermiddagen så vi släppte av henne där och sen så åkte vi hem trötta men nöjda med vårt besök på Liseberg. Tack Länsförsäkringar!

Bella

Martin

Farmor Margaretha o farfar Jan o en skymt av Alicia.




Och vår lilla fjant pelle Pontus o så kom jag med där på att hörn.
Vi var mest oroliga för vädret för dem hade lovat regn hela dagen men faktum var att det kom inget regn för än vid 14 tiden men då hade vi redan lämnat Liseberg.Efter att vi hade ätit så åkte vi och lämnade Bella på kursen o sen åkte vi hem. Trötta men nöjda.
Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar