27 jan. 2012

Nu e hon här


Ja nu e båten äntligen upptagen för vintern och det är några år sedan hon var hemma i trädgården. Vi har haft henne på ett varv i Marstrand men det har ägarna tyvärr fått lägga ner. Det var en äldre man som ägde fastigheten där varvet var och han gick tyvärr och dog och dödsboet vill sälja fastigheten och tjäna sig en hacka. Därför sa dem upp kontraktet med varvet. Men dem har ännu inte fått sålt fastigheten och deras enda inkomst har dem ju sagt upp så det blev nog inte alls som dem hade tänkt. Så nu får vi ta hem båten varje vinter och det har ju sina fördelar det med. Man har bättre uppsikt över den, vi kan greja när som helst och framför allt så är det mycket billigare att ta hem den.




Oj vi får balansera om vikten lite!


De kom lite barn och föräldrar för att titta på när vi lyfter och ett litet barn utbrister Titta mamma båten flyger!



Ett tag trodde jag nästan att vi skulle ta i hustaket.

Men det var ju ingen fara med det, nu är det ju bara att vinter täcka och tvätta av den och konservera motorn byta olja mm.
Sen så är det ju bara lillbåten kvar att ta upp.
Efter att detta var klart så duschade älsklingen och gjorde sig klar för kvällen. Han var iväg och lagade mat med sina jobba kompisar. Dem lagade mat och drack vin hela kvällen och när klockan var 01:30 så smsade han att han ville bli hämtad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar