27 jan. 2012

Pytondagar

Veckan som gick har Alicia och Pontus inte mått så bra. Alicia mådde så dåligt i Torsdags att läraren fick bryta tidigare eftersom det inte var någon ide att räkna matte med henne, för att hon var så pass trött att det inte gick att räkna något. Hon fick lite läxor istället som hon har gjort.
Pontus har sovit dåligt så han var hemma i Fredags från skolan, han var så trött och varm och mådde illa och som en extra krydda så blöder han näsblod.
I helgen så har det inte hänt så mycket vi har (alltså Martin) och lite jag har dragit el-kablar i väggarna så att vi kan ringa efter en behörig elektriker som kan koppla in allt. Men det var inte så lätt att få igenom kablarna det var trögt och el-slangarna lossade i från dosorna i väggen så Martin fick såga HÅL i väggen för att vi skulle få ut kablarna i dosan.
Vi han inte klart och vi får fortsätta en annan dag för att Martins kropp sa ifrån så det gick inte mer.
I Lördags så var vi bjudna till Martins bror Thomas för att han fyller år i veckan som kommer. Han valde att bjuda oss till Pizzerian i Rommelanda. Martins pappa kunde inte följa med för att han fick ett ryggskott i Lördags när han hjälpte Martin att bära frysen till garaget. Så han valde att stanna hemma och kurera sig, det är inte kul att sitta still på trästolar när man har så ont i ryggen. Det var roligt att få träffa barnens kusiner igen, det var ett tag sen vi sågs. Det var Sara och Simon som kom, Fredrik var inte med tyvärr. Vi fick välja vad ville och jag valde en kebabsallad och den var riktigt god Alicia blev illamående efter att ha ätit en fjärde del. Hon har inte kunnat äta på hela helgen utan att hon mår så illa så att det inte går. Vi tog med oss pizzan hem och hon fick i sig en liten bit till innan hon gick och la sig.
Alicia
Från vä Simon, Pontus,Thomas och Isabelle
Från vä Martin och Sara
Efter en trevlig stund så var det dags att åka hem igen. Väl hemma igen så var vi så trötta att vi inte orkade fortsätta med några el-sladdar. En lugn eftermiddag blev det.
Alicia och Pontus mådde inte så bra och På kvällen så började Pontus att blöda näsblod igen och ganska rejält också. I natt vi ett tiden så kom Pontus ner och hade vaknat av att han blödde näsblod igen. Han satt en stund med mig i soffan tills det hade lugnat sig och sen gick han och la sig i sin säng igen. Men sen så vid två så kom han IGEN denna gången så stannade han hos oss i vår säng. Och när det var dags att gå upp till skolan så mådde han inte  så bra så han fick stanna hemma idag. Och i morgon så hoppas jag att han kan gå till skolan.
Martin kom hem tidigare för nu mådde han inte så bra, han har haft några nätter som han inte har sovit så bra vaknat vid varje vändning och av att han har kramp i muskler lite var stans.
Jag hämtade upp Isabelle efter skolan och vi åkte och handlade mat det ekade tomt i kylen så det blev några kassar med mat. Fy vad dyrt det har blivit med mat.
Jag gjorde pannbiff och Martin gjorde rå stekt potatis till och Alicia gjorde lite grönsallad.
Så nu hoppas jag att jag får sova ifred i natt.
Puss å Hej//Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar