27 jan. 2012

Skönt

Vi har haft det skönt i det varma vädret.
Ser ni 29grader ute och 27 inne!
Vi har haft en skön helg vi har målat garage, lagt klart plattorna vid den nya altanen och klippt gräs. Sen så har vi också varit på 7års kalas för Linus och gissa om han blev glad för sitt nya påslakan med Bakugan på. Han ville bädda med det på en gång men hans snälla mamma förstörde det med att säga - det måste tvättas först! Va ! taskigt han som ville ha det med det samma.... =)
Vi åt grillad oxfilet med Pommes och barnen kunde äta korv om dem ville. Medans vi drack kaffe så passade Nisse på att äta han också! Han hade gått upp på köksbordet och snott oxfilen som var över.... Han satte i sig ca 500g! Hur han nu fick plats med det?!
Han fick ingen mat på hela Söndagen och han var ganska risig i magen.
På söndagen så var vi ute och målade mera på garaget och vi tvättade mattor med högtryckstvätten! Smart, det gick jätte bra och rena blev dem. Sen så var jag och Martin ute på promenad och vi tog vägen förbi Martin föräldrar och drack lite kaffe. När vi kom hem igen så bestämde vi oss för att vi skulle göra egna trädgårds spottar. Martin har köpt LED spotlight och kontaktfäste vi tänkte och klurade tillsammans men det var Martin som fick stå för byggandet. Det blev riktigt bra så det blir fler lampor.

Så grönt och fint det har blivit på bara några veckor.

Jag har köpt Engelska pelargonior i år.


Jag tog dem här bilderna när jag var ute på morgon promenaden med Nisse, se så gatlamporna lutar efter vintern det ser ganska roligt ut.

Nu är snart vitsipporna ut blommade.

Hästarna i hagen tycker Nisse är lite läskiga särskilt när dem är på nära håll.

Nu när det är bättre väder så har Alicia kunnat vara mer i skolan och hon mår just nu mycket bra. Hon har i helgen varit på sen bio och sett Number 4 med sin bästis och Isabelle. Sen bio hade varit otänkbart bara för 4 veckor sedan. Efter bion så sov hon över  och dem var på stan och kollade i affärer men de köpte inget. Det var för dyrt tyckte dem så dem sparar sin pengar tills vi åker till Ullared istället. Alicia hade inte med sig rullstolen utan hon fixade att gå när hon var i stan, det hade heller inte gått för 4 veckor sedan. Man kan säga att hon har haft en toppen helg.
Hon äter som en häst nu när hon får det nya pillret och hon har redan gått upp 1,1kg på 1,5 vecka. Toppen! Och det är så skönt att slippa tjata på att hon ska peta i sig något.
Idag så har vårt lilla busfrö Elin varit här och hon kan nu mer säga....
cia=Alicia , nanna=Hanna, pattin=Martin och favorit ordet nääe och nähe!

Hon ÄLSKAR Alicia och hon går och håller Alicia i fingret hela tiden. Alicia ska leka med henne och bära på henne. Sån tur att Alicia älskar små barn och tycker mycket om lilla E.
Jag har suttit med Isabelle  i går och idag och hjälpt henne med ett arbete i No som skulle in idag. Jag får säga att jag är väldigt glad att hon jobbar på så bra själv för det är inget lätt ämne som skrev om. Hon valde att skriva om vapen. Det var mycket fakta att gå igenom, det finns många olika sorters vapen. Uppsatsen med analys, stattestik och sammanfattning blev på 19 A4  sidor. Hon har suttit många timmar i flera veckor med det arbetet så jag hoppas att hon får bra betyg på det.
Det var min dag det. God natt alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar